Opleidingen en bijeenkomsten

Bijeenkomsten, workshops en trainingen

U kunt de kennis over Leefomgeving ook ontdekken tijdens een van onze bijeenkomsten, workshops en trainingen.

  • Rijkswaterstaat organiseert elk jaar een Schakeldag waar u ervaringen kunt uitwisselen met collega’s en actuele informatie in interessante workshops kunt verkrijgen.
  • Ook organiseert InfoMil bijeenkomsten onder de naam Schakels.
  • De Bodembreed Academie (BBA) brengt vraag & aanbod samen op het gebied van opleiding en trainingen in de bodem- en milieuhygiënische sector.
  • En de OmgevingsAcademie NL biedt tientallen trainingen om uw kennis voor uw praktijk nader uit te diepen en toe te passen.

Bodembreed Academie

bbalogo

Vóór en dóór het bodemwerkveld wil BBA bestaande, bodemgerelateerde opleidingen en trainingen structureren en versterken.

OmgevingsAcademie NL

handen op elkaar

OmgevingsAcademie NL is 'voor en door overheden' en vertaalt uw wensen voor bij- en nascholing naar trainingsprogramma's voor u op maat.

Schakels

connected

Kenniscentrum InfoMil organiseert onder de noemer 'Schakels' regelmatig bijeenkomsten in het land. Hierin biedt InfoMil kennis over een thema of onderwerp.

Schakeldag

schakels

De Schakeldag biedt u de uitgelezen kans om in één dag kennis en ervaringen te verzamelen en oude en nieuwe collega's ontmoeten. Bij de Schakeldag vindt u alle informatie onder één dak.